Videot

Eteenpäin! Haastattelussa Jenna Rantanen

Tämän päivän tilanpidon haasteet ja vaikuttamisen tarpeet. Haastattelussa nuoria tuottajia MTK:ssa edustava Jenna Rantanen. Haastattelu on kuvattu historiikkia varten syksyllä 2017.

Vaikuta! Haastattelussa Johanna Kankaanpää

Myös MTK:n toiminta ja vaikuttaminen on muuttunut hevoskärryajoista. MTK-Etelä-Pohjanmaan puheenjohtaja Johanna Kankaanpää kertoo nykyisen, liikkuvan maailman päätöksenteosta. Haastattelu on kuvattu historiikkia varten kesällä 2017.

Iske! Haastattelussa Sami Yli-Rahnasto

Sami Yli-Rahnasto kertoo vuosituhannen vaihteen historiaa mielenilmauksista. Haastattelu kuvattu digihistoriikkia varten kesällä 2017 Seinäjoen Farmari-messuilla.

Raivaa! Haastattelussa Simo Vaismaa

Vuosien 1976-2000 toiminnanjohtaja Simo Vaismaa avaa oman johtokautensa tuntoja. Haastattelu on kuvattu Iske ja Raivaa! -digihistoriikkia varten keväällä 2017.

Traktorimarssi 11.3.2016

Traktorimarssi on jäänyt monien mieleen yhtenä vaikuttavimmista mielenilmaisuista MTK:n historiassa. Tässä MTK:n koostama video traktorimarssin tapahtumista.

Mielenosoitus 2015

Video Euroopan maataloustuottajien mielenosoituksesta Brysselistä syyskuussa 2015.

Unelman tanssi 1967

MTK:n tuottama elokuva Unelman Tanssi. Elokuva kertoo maidon tuotannosta. Elokuva on tehty vuonna 1967.

Elokuva Maitojalosteen rakennusvaiheista 1965

Maitojalosteen synty oli vuosikymmenten kovan työn tulos. MTK oli keskeinen vaikuttaja Maitojalosteen synnyssä. Elokuva Maitojalosteen rakentamisesta vuodelta 1965. Toimittaja Ossi Polari.